Menu
Verkiezing jonge pensioenfondsbestuurder van het jaar

Stichting PensioenLab en Whyz reiken ook dit jaar de award uit voor de jonge pensioenfondsbestuurder van het jaar. Hierbij een oproep aan iedereen die betrokken is bij óf verbonden is met een pensioenfonds(bestuur) om een jonge pensioenfondsbestuurder voor te dragen. Kent u een pensioenfondsbestuurder jonger dan 40 jaar die deze award verdient? Stuur dan vóór 27 januari een e-mail naar info@whyz.nl.

Stichting PensioenLab en Whyz
Deze award is een initiatief van Stichting PensioenLab en Whyz. Zij delen het doel om het aantal jongeren in pensioenfondsbesturen te vergroten. Stichting PensioenLab is in 2014 gelanceerd als initiatief van VCP Young Professionals, CNV Jongeren en FNV Jong. Sinds 2017 wordt deze award uitgereikt. Eerder gingen Otto Hulst, pensioenfondsbestuurder bij pensioenfonds van de KAS BANK en Jochem Dijckmeester, pensioenfondsbestuurder bij pensioenfonds PGB, er met de prijs vandoor. Wij roepen u op om opnieuw een jonge pensioenfondsbestuurder voor te dragen voor de derde award die wij begin 2019 uitreiken!

Wat moet u doen?
Kent u een pensioenfondsbestuurder jonger dan 40 jaar die deze award verdient? Stuur dan vóór 27 januari een e-mail naar info@whyz.nl met een korte onderbouwing (max. 3 regels). Door een professionele jury worden drie pensioenfondsbestuursleden genomineerd. De jury kijkt onder meer naar: zichtbaarheid in de sector, visie en het uitdragen van de visie, impact in de sector en nevenfuncties in de sector. De winnaar is één jaar ambassadeur van de jongeren in pensioenfondsbesturen en heeft onder meer een rol in het organiseren van bijeenkomsten.

Zie voor meer informatie: https://www.whyz.nl/verkiezing/

Laatste nieuws

Hoe staat het met de leercultuur in uw organisatie?

24 juli 2024

Hoe staat het met de leercultuur in uw organisatie?

VCP: bezuiniging 22% op ambtenaren niet realistisch, onverantwoord en ondoordacht

23 juli 2024

VCP: bezuiniging 22% op ambtenaren niet realistisch, onverantwoord en ondoordacht

Logo VCP YP

11 juli 2024

VCP YP: Uitnodiging bijeenkomst Prinsjesdag

Meer nieuws