Menu
​Nieuwe woordvoerder VCP Young Professionals

Jonas Teuwen is per 1 september de nieuwe woordvoerder pensioenen van de VCP Young Professionals. Als woordvoerder pensioenen zal hij zich gaan inzetten om de belangen van jongeren op pensioenen te behartigen. Hij vindt het van groot belang dat ook jonge werknemers zich meer bezig houden met pensioenen. “We werken een dag per week voor ons pensioen. Het is een onderwerp waar de belangen van de jongere en oudere generaties elkaar kruisen, en om deze evenwichtig te behartigen dienen jonge werknemers ook deel te nemen aan het debat.”, aldus Jonas Teuwen.

Jonas is als onderzoeker werkzaam bij het Radboudumc en is bestuurslid bij Promovendi Netwerk Nederland en de VAWO (de VAWO is via de CMHF aangesloten bij de VCP) geweest. Zo is hij bekend met het opkomen voor belangen van werknemers. Bovendien heeft hij deelgenomen aan het Pensioenlab en heeft hij zitting in de Pensioencommissie Plus bij PFZW. Hij heeft hierdoor al veel kennis op het gebied van pensioenen.

De VCP Young Professionals is een VCP-netwerk en vereniging die de belangen van Young Professionals behartigt. Deze professionals zijn over het algemeen jonge werknemers met relatief korte werkervaring en een middelbare of hogere opleiding uit vele verschillende sectoren en branches. Lid worden? Dan kan via het aanmeldformulier op www.vcpyp.nl. Jonge leden van bij de VCP aangesloten organisaties kunnen kosteloos lid worden.

Laatste nieuws

Hoe staat het met de leercultuur in uw organisatie?

24 juli 2024

Hoe staat het met de leercultuur in uw organisatie?

VCP: bezuiniging 22% op ambtenaren niet realistisch, onverantwoord en ondoordacht

23 juli 2024

VCP: bezuiniging 22% op ambtenaren niet realistisch, onverantwoord en ondoordacht

Logo VCP YP

11 juli 2024

VCP YP: Uitnodiging bijeenkomst Prinsjesdag

Meer nieuws