Menu

Culemborg, 14 juni 2010

MHP organiseert miniconferentie ‘De toekomst van de vakbeweging’

Lancering LinkedIn-groep MHP – Bridging the generations

De MHP-miniconferentie ‘De toekomst van de vakbeweging’ zal aankomende donderdag 17 juni plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomst zal MHP-voorzitter mr. Richard Steenborg met vertegenwoordigers van de bij de MHP aangesloten vakorganisaties van gedachten wisselen over een herpositionering van de MHP in het licht van snelle veranderingen, met als doel het realiseren van groei.

Deze conferentie is voorbereid door de MHP-werkgroep Bridging the Generations onder voorzitterschap van Mario Lander. Centraal staat de vraag hoe potentiële leden en nieuwe beroepsgroepen te bereiken. Met klassieke methoden als flyers en advertenties ? Of via Hyves, Linkedln en YouTube ? Er zullen drie inspirerende inleidingen worden gehouden en tot slot zal worden gediscussieerd aan de hand van een aantal stellingen. Van u wordt een substantiële inbreng verwacht uit uw eigen praktijkervaring, zowel in nieuwe als klassieke methodieken.

Het is nadrukkelijk de bedoeling dat de bij de MHP aangesloten organisaties elkaar na deze bijeenkomst actief blijven ondersteunen op weg naar groei. Om dit te faciliteren is de LinkedIn-groep ‘Bridging The Generations’ opgericht. Binnen deze groep kunt u van gedachten wisselen over het onderwerp ledenwerving, vragen stellen, voorbeelden van ledenwerfacties delen, links plaatsen, noem maar op. U bepaalt ! Op deze manier kunnen de organisaties van elkaar leren en blijven communiceren over een gezonde toekomst voor de belangenbehartigers van middengroepen en hoger personeel in Nederland !

Download hier het programma van de miniconferentie.

LinkedIN: MHP – Bridging The Generations

Laatste nieuws

Hoe staat het met de leercultuur in uw organisatie?

24 juli 2024

Hoe staat het met de leercultuur in uw organisatie?

VCP: bezuiniging 22% op ambtenaren niet realistisch, onverantwoord en ondoordacht

23 juli 2024

VCP: bezuiniging 22% op ambtenaren niet realistisch, onverantwoord en ondoordacht

Logo VCP YP

11 juli 2024

VCP YP: Uitnodiging bijeenkomst Prinsjesdag

Meer nieuws