5 september 2018

​VCP-symposium: Vakbond van de toekomst

Vakbond van de toekomst, een frisse blik vooruit. Dat is het thema van het jaarlijkse VCP-symposium, dat op donderdagmiddag 29 november in Den Haag wordt gehouden. Het belooft een bruisende bijeenkomst te worden: individualisering, flexibilisering, digitalisering en de gevolgen voor werk en inkomen. Wat betekent dit allemaal voor vakbonden?

Nieuwe wegen en oplossingen
Het wordt een middag over de uitdagingen van deze tijd en de impact op het vakbondswerk. Onze verenigingen komen zelf aan het woord: met ideeën, nieuwe wegen en oplossingen. Ook laten we ons inspireren, met vergezichten en boeiende analyses. Een middag dus over vakbonden, met gedeelde belangen.

Aanmelden kan nu al
Aanmelden voor het symposium kan nu al. Stuur een mail naar info@vcp.nl met uw naam en organisatie. Wij hopen u te zien! Ook belangstellenden uit uw organisatie en externe relaties worden van harte uitgenodigd om het VCP-symposium bij te wonen.

Professional van het Jaar
Een vast onderdeel van het symposium is de verkiezing van de 'Professional van het jaar'. Dat kan zomaar iemand uit uw organisatie zijn! De VCP roept aangesloten organisaties dan ook op om kandidaten voor te dragen voor 1 november. Dat kan per mail naar info@vcp.nl. Meer informatie vindt u op de themapagina over de Professional van het Jaar.

Aanmelden voor het VCP-symposium kan hier.