16 mei 2019

Klaartje de Boer op Pensioendag CMHF

Beleidsmedewerker Klaartje de Boer van de VCP is komende maandag een van de sprekers op de Pensioendag van de CMHF. Klaartje neemt zitting in een panel dat de ontwikkelingen rond pensioenen zal bespreken. De Pensioendag van de CMHF, aangesloten bij de VCP, is bedoeld om kennis en inzicht over pensioenen en besluitvorming te vergroten.

Pensioencursus
De Pensioendag van de CMHF zal op een bijzondere manier beginnen: met een pensioencursus van VCP-bestuurder Ruud Stegers en CMHF-pensioenwoordvoerder Jacqueline van Langeraad. Stegers en Van Langeraad maakten eerder dit jaar voor de VCP een film over de vraag waardoor de onderhandelingen over een pensioenakkoord vorig jaar november vastliepen. Die vraag staat ook centraal in de pensioencursus op 20 mei.

Sprekers
Andere sprekers zijn Victor Lamme, hoogleraar en hersenwetenschapper Universiteit van Amsterdam en Corien Wortmann-Kool, bestuursvoorzitter ABP. Een groot deel van de dag zijn voorlichters en pensioendeskundigen van het ABP en de CMHF aanwezig om individuele vragen te beantwoorden. De Pensioendag van de CMHF wordt in Nieuwegein gehouden. Aanmelden kan hier.