Actualiteiten

28 augustus 2006

VVD zaait onnodig onrust over WW

Lees verder

16 augustus 2006

“Tijd van loonmatiging voorbij”

"De tijd van loonmatiging is voorbij en de Nederlandse economie kan een hogere loonstijging best aan, zonder dat schade aan onze concurrentiepositie ontstaat." Dit zegt Ad Verhoeven, voorzitter van de vakcentrale MHP naar aanleiding van onjuist geciteerde uitlatingen van hem in enkele kranten.Lees verder

20 juli 2006

Bereikbaarheid tijdens vakantie ? ‘Gezond’ of niet ?

Lees verder

18 juli 2006

MHP met wensenlijst naar politieke partijen

Lees verder

11 juli 2006

MHP bereid na te denken over FNV-plan

<strong>“De vakcentrale MHP is best bereid na te denken over het FNV-plan om werkgevers in het vervolg de WW te laten betalen en de uitvoering weg te halen bij het CWI. Voorwaarde is wel dat er een plan op tafel komt met handen en voeten, doorgerekend door het CPB.“</strong><br><br> Dit zegt MHP-voorzitter Ad Verhoeven in een reactie op het FNV-plan.Lees verder

10 juli 2006

MHP positief over schaalvergroting pensioenfondsbestuurders

Hans Vroon, pensioendeskundige van de vakcentrale MHP en lid van het bestuur van de Stichting Register voor Bestuursleden van Pensioenfondsen (RBP) noemt het een 'goede zaak' dat de registers van Stichting Nationaal Register Commissarissen en Toezichthouders (NR) en de Stichting Registers voor Bestuursleden van Pensioenfondsen worden samengevoegd.Lees verder

7 juli 2006

MHP: “We hebben weer een nieuwe regering….. (!)”

Het goede nieuws is volgens de vakcentrale MHP dat het land weer kan worden geregeerd en dat de politici in Den Haag kunnen gaan werken aan het herstel van het hun geschonden imago na het gehannes rondom de val van het Kabinet- Balkenende 2. D66 heeft uiteindelijk helemaal niets bereikt, behalve hoon. Dit zegt MHP-voorzitter Ad Verhoeven in een reactie op de regeringsverklaring van minister-president Balkenende.Lees verder

30 juni 2006

Verhoeven (MHP) pleit voor zakenkabinet

Ad Verhoeven, voorzitter van de vakcentrale MHP, pleit voor de totstandkoming van een zakenkabinet. Dit zou moeten worden gesteund door maatschappelijke organisaties.Lees verder

29 juni 2006

Informatie voor kaderleden l Nummer 4, 2006

Lees verder

20 juni 2006

Afschaffen spaarloon beperkt keuzevrijheid

De plannen van PvdA en CDA om het spaarloon af te schaffen zetten geen zoden aan de dijk. Het beperkt de keuzevrijheid van werknemers en het geeft geen extra financiële ruimte.Lees verder