Actualiteiten

12 september 2006

Informatie voor kaderleden l Nummer 5, 2006

Lees verder

5 september 2006

Stevige kritiek MHP op WW-plan VVD

De vakcentrale MHP heeft stevige kritiek op de plannen van de VVD om de uitkeringsduur van de WW te halveren. Deze kritiek uitte MHP-voorzitter Ad Verhoeven onlangs tijdens een gesprek tussen een MHP-delegatie en een afvaardiging van VVD-kamerleden onder leiding van fractievoorzitter Mark Rutte.Lees verder

31 augustus 2006

MHP tegen AOW-plan PvdA

De vakcentrale MHP wijst de aangepaste plannen van de PvdA om de AOW te fiscaliseren van de hand. “Op deze manier gaan mensen straks twee keer betalen voor de AOW”, zegt MHP-voorzitter Ad Verhoeven in een reactie op het PvdA-voorstel.Lees verder

31 augustus 2006

Meer perspectief voor de leraar

Lees verder

31 augustus 2006

SER bepleit in concept-advies hogere arbeidsparticipatie

De Sociaal-Economische Raad heeft een concept-advies opgesteld voor het nieuwe kabinet (zogenaamd middellange termijnadvies). Het is de bedoeling dat het definitieve advies in oktober wordt afgescheiden. Over dit advies is al het nodige uitgelekt in kranten en op TV. Hierbij een beknopte weergave van dit advies door de bril van de MHP-vertegenwoordigers in de SER, waarbij tevens een aantal politieke hot items nader worden toegelicht.Lees verder

28 augustus 2006

VVD zaait onnodig onrust over WW

Lees verder

16 augustus 2006

“Tijd van loonmatiging voorbij”

"De tijd van loonmatiging is voorbij en de Nederlandse economie kan een hogere loonstijging best aan, zonder dat schade aan onze concurrentiepositie ontstaat." Dit zegt Ad Verhoeven, voorzitter van de vakcentrale MHP naar aanleiding van onjuist geciteerde uitlatingen van hem in enkele kranten.Lees verder

20 juli 2006

Bereikbaarheid tijdens vakantie ? ‘Gezond’ of niet ?

Lees verder

18 juli 2006

MHP met wensenlijst naar politieke partijen

Lees verder

11 juli 2006

MHP bereid na te denken over FNV-plan

<strong>“De vakcentrale MHP is best bereid na te denken over het FNV-plan om werkgevers in het vervolg de WW te laten betalen en de uitvoering weg te halen bij het CWI. Voorwaarde is wel dat er een plan op tafel komt met handen en voeten, doorgerekend door het CPB.“</strong><br><br> Dit zegt MHP-voorzitter Ad Verhoeven in een reactie op het FNV-plan.Lees verder