Word lid van de Vakcentrale voor Professionals

De Vakcentrale voor Professionals, is er voor kenniswerkend Nederland. Omdat de Vakcentrale voor Professionals een overkoepelende centrale is, kunt u niet rechtstreeks lid worden van de Vakcentrale voor Professionals maar wel van één van de aangesloten vakorganisaties.

De bij de Vakcentrale voor Professionals aangesloten organisaties zijn:

De ACP (Politievakbond ACP).
De ACP is als vereniging specialist op het gebied van werk en inkomen voor de sector politie. Daarnaast overlegt de ACP met werkgevers (korpsen) en de minister over arbeidsvoorwaarden en de inhoud van het (politie)vak.

De CMHF (Centrale van Middelbare en Hogere Functionarissen bij Overheid, Onderwijs, Bedrijven en Instellingen)
Deze organisatie is een bundeling van zelfstandige organisaties bij de overheid, in het onderwijs, de zorg en in het bedrijfsleven.

De Synergo-vhp
Synergo-vhp is de vereniging voor hoger personeel voor DSM, SABIC-Europe, Stamicarbon, Lanxess, OCI en Sitech, alsmede voor Sinochem/DSP en andere aan DSM gerelateerde joint ventures

De VHKP (Vereniging van hoger KLM Personeel)
De VHKP richt zich sinds 1969 volledig op de individuele en collectieve belangen van managers, specialisten en executives van de KLM.

De VHP2
Vakbeweging voor hoogopgeleid technisch personeel

De VHP Tata Steel
Belangenorganisatie voor en door Tata-medewerkers

De VNV (Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers)
Meer dan 90 procent van de Nederlandse piloten is aangesloten bij de VNV. De vereniging is naast een belangenorganisatie ook een beroepsorganisatie.

Voor informatie kunt u doorklikken naar de website van de betreffende aangesloten vakbond, maar natuurlijk willen wij u ook informatie verstrekken. Vult u dan onderstaande gegevens in.Verstuur