Word lid van de Vakcentrale voor Professionals

De Vakcentrale voor Professionals, is er voor kenniswerkend Nederland. Omdat de Vakcentrale voor Professionals een overkoepelende centrale is, kunt u niet rechtstreeks lid worden van de Vakcentrale voor Professionals maar wel van één van de aangesloten vakorganisaties.

De bij de Vakcentrale voor Professionals aangesloten organisaties zijn:

De ACP (Politievakbond ACP)
De ACP is als vereniging specialist op het gebied van werk en inkomen voor de sector politie. Daarnaast overlegt de ACP met werkgevers (korpsen) en de minister over arbeidsvoorwaarden en de inhoud van het (politie)vak.

De ANBO (Dé belangenorganisatie voor senioren)
ANBO komt op voor de belangen van de sterk groeiende groep senioren in Nederland.

De CMHF (Centrale van Middelbare en Hogere Functionarissen bij Overheid, Onderwijs, Bedrijven en Instellingen)
Deze organisatie is een bundeling van zelfstandige organisaties bij de overheid, in het onderwijs, de zorg en in het bedrijfsleven.

Het Zwarte Corps (HZC)
Dé bond van machinegebonden personeel!

De Synergo-vhp
Synergo-vhp is de vereniging voor hoger personeel voor DSM, SABIC-Europe, Stamicarbon, Lanxess, OCI en Sitech, alsmede voor Sinochem/DSP en andere aan DSM gerelateerde joint ventures.

De Unie
Vakbond De Unie is een partner die je motiveert, faciliteert en ondersteunt op het gebied van werk, inkomen, persoonlijke ontwikkeling en zorg. Als persoonlijke en betrokken vakorganisatie staan wij voor je klaar om jouw collectieve en individuele belangen te behartigen.

UOV (Unie van onafhankelijke vakorganisaties) De UOV is een platform voor netwerken van professionals en vak- en beroepsorganisaties van werknemers en zelfstandigen.

De VKP (Vereniging van KLM Professionals)
De VHKP richt zich sinds 1969 volledig op de individuele en collectieve belangen van managers, specialisten en executives van de KLM.

De VHP2
Vakbeweging voor hoogopgeleid technisch personeel

De VHP Tata Steel
Belangenorganisatie voor en door Tata-medewerkers

De VNV (Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers)
Meer dan 90 procent van de Nederlandse piloten is aangesloten bij de VNV. De vereniging is naast een belangenorganisatie ook een beroepsorganisatie.

Voor informatie kunt u doorklikken naar de website van de betreffende aangesloten vakbond, maar natuurlijk willen wij u ook informatie verstrekken. Vult u dan onderstaande gegevens in.Verstuur