Menu
Vooraankondiging VCP-symposium ‘Kunstmatige intelligentie: Kans of bedreiging’

De Vakcentrale voor Professionals (VCP) organiseert op donderdagmiddag 13 oktober a.s. het VCP-symposium met als thema: ‘Kunstmatige intelligentie: Kans of bedreiging’. Tijdens dit symposium gaan wij in op de impact van de robotisering en digitalisering op de arbeidsmarkt en de autonomie van de professional.

Professional van het Jaar

Net als de afgelopen twee jaar, organiseert de VCP ook in 2016 de ‘Professional van het jaar’-verkiezing. De VCP roept aangesloten organisaties op om kandidaten voor te dragen voor de Professional van het Jaar. Welke professionals binnen uw vereniging laten een grote professionaliteit en betrokkenheid in het werk zien en verdienen een blijk van waardering door hiervoor te worden voorgedragen.

Denkt u een bijzondere of inspirerende professional te kennen, dan ontvangt de selectiecommissie graag vóór 11 september a.s. 12.00 uur de naam, contactgegevens en een korte motivatie voor de voordracht voor de Professional van het Jaar. U kunt deze gegevens mailen naar: info@vcp.nl. Meer informatie vindt u op de themapagina over de Professional van het Jaar.

Laatste nieuws

Hoe staat het met de leercultuur in uw organisatie?

24 juli 2024

Hoe staat het met de leercultuur in uw organisatie?

VCP: bezuiniging 22% op ambtenaren niet realistisch, onverantwoord en ondoordacht

23 juli 2024

VCP: bezuiniging 22% op ambtenaren niet realistisch, onverantwoord en ondoordacht

Logo VCP YP

11 juli 2024

VCP YP: Uitnodiging bijeenkomst Prinsjesdag

Meer nieuws